5 невероятни раждания

220
5 невероятни раждания

Жена прекарва три дни, качена на дърво, за да избегне наводнение, и ражда сама там

Всички сме виждали на филми да се случва жена да получи контракции и да започне да ражда в екстремни условия. Това се случва и в реалния живот. Наскоро жена роди на улицата в Китай, преди да дойде линейката. Вижте още 5 истории за невероятни ситуации около раждания:

Да родиш на дърво по време на наводнениеГледали сме картини от наводнения и сме съчувствали на хората, които са качени на покрива или на дървета и чакат да бъдат спасени. Сега си представете да сте на дървото и на всичко отгоре да раждате! Това се случва през 2000 г. В Мозамбик. По това време в страната се случиха най-лошите наводнения от 50 години насам.

София Педро, която била в напреднала бременност, не успяла да се придвижи на сигурно място. Тя била принудена да се покатери на дърво, за да се спаси. Наложило й се да остане на дървото цели 3 дни! Тя била бременна, гладна, мокра, изплашена... и получила контракции. София родила сама на дървото. По-късно била спасена от хеликоптер.

В потъваща колаКенйета Бигс родила в кола. Да, това се случва, но нейната кола потъвала! В 5 сутринта тя тръгнала с колата си към болницата, защото усетила контракции. 21-годишната жена пазела бременността си в тайна от роднините си и за това не помолила никой да я закара.
Тя не знаела, че случаят ще стигне до новините.

Докато шофирала, получила силна контракция и загубила контрол над колата. Така се озовала в близкото езеро. За нейно щастие, местният шериф минавал наблизо и забелязал потъващата кола. Той отворил вратата на колата и помогнал на жената и на бебето, което тя вече била родила, да излязат.

Жена ражда в тоалетната на влака, бебето пада на релсите

Чували сме за жени, които раждат в тоалетната. Не ни е ясно как се получава, но има документирани такива случаи.
Тази история от Индия е толкова невероятна, че не бихме й повярвали, ако не бе разказана от Reuters. 33-годишната Бури Калби отишла в тоалетната на влака и докато се напъвала... родила.

Ако не знаете, тоалетните на влака в Индия представляват една дупка, която води директно към релсите. Бури припаднала след раждането и когато се свестила, разбрала, че е родила, а детето е паднало на релсите! Тя веднага казала на кондуктора, спрели влака и тръгнали да търсят бебето. За щастие, успели да го намерят и въпреки че е паднало върху релсите и било преждевременно родено, то било живо!

На корабче по време на лов на скаридиСинди Прийсел работила като готвачка на корабче за лов на скариди. Тя започнала да ражда, докато корабът бил навътре в открити води. Капитанът на кораба веднага се заел със задачата да изроди бебето. Той забелязал, че то се ражда с краката напред. Това е голям проблем и предизвикателство дори за акушерите в болницата.

Ед Кийсел внимателно освободил крачетата на бебето, после бръкнал навътре и започнал да освобождава раменете.
Когато бебето се родило, то не дишало. Кийсел не изпаднал в паника, а започнал сърдечен масаж. След 25 минути бебето започнало да диша. 25 минути! Много хора биха се отказали и казали „Няма смисъл“, но Ед не спрял и след 25 минути бебето се върнало към живота!

Три бебета по време на торнадоПрез 2008 г. Саманта Оукли от Муленберг, Кентъки, ражда с Цезарово сечение, което лекарят прави на светлина от фенерче, защото по това време вилнее торнадо, което е прекъснало електричеството. Оукли вече имала две деца – и двете родени по време на торнадо. Точно така – тя твърди, че и трите й деца са родени по време на торнадо!

Данни от архивите на метеорологичните служби показват, че в деня на ражданията на децата й действително са записани случаи на торнадо в нейния град.

Още странни раждания, включително жената, която  САМА си направи Цезарово сечение, четете тук.Коментари

Коментар: 1
секс

"Ако не знаете, тоалетните на влака в Индия представляват една дупка ..." - скандално изречение


  • 1

Добави коментар