5 филма за бременни

2079
5 филма за бременни

Да научим детето на смях!

На бременните жени е противопоказно да гледат екшъни и трилъри! За да освежат настроението си, най-добре е да заложат на филми за бременни!

Знак на съдбата (2001)Прекрасен филм за това, че в живота всичко се случва неслучайно и съдбата сама ни намира в най-неочаквания момент. Добра и романтична комедия с Джон Кюсак и Кейт Бекинсейл, която ни кара да продължаваме да вярваме в чудеса.

Трудно дете (1990)

7-годишният Джуниър на пръв поглед е чистосърдечно съкровище, но всъщност е голям калпазан. Въпреки че всичко, което иска в живота, е искрена любов. Проследете приключенията на Джуниър и се научете да разбирате малките разбойници.

Кой говори (1989)


30-годишната Моли, решава да роди детето си, без да знае, че жененият й възлюбен скоро ще прехвърли влюбения си поглед от нея на по-млада представителка на женския пол. Но съдбата е благосклонна към Моли, тя й праща истински ангел-хранител в лицето на простоват таксиметров шофьор, който в скоро време се превръща в детегледачка на детето й и надеждна опора за самата Моли.

Пусто за празно (2010)
Понякога се случва така, че най-добрият ти приятел става баща на детето на най-добрата си приятелка. Как е възможно? Съвсем просто: весела вечер и прекалено много алкохол. Как сега да докажем, че от приятелството може да се превърне в истинско семейство? На този въпрос трябва да отговори главният герой във филма, игран от Джейсън Бейтман.

Бързата работа (1997)Никога не знаеш в какво ще се превърне страстен секс с красива непозната жена. В случая с Изабел и Алекс завършва с непланирана бременност. Какво да правят, кой е виновен? Особенно, ако бъдещата майка е от мексиканско семейство със строги нрави. Весела комедия със Салма Хайек и Матю Пери в главните роли.Добави коментар