4 причини таткото да не присъства на раждането

4062
4 причини таткото да не присъства на раждането

Не подценявайте ситуацията

Съществуват няколко причини, които ще ви помогнат да разберете защо не е добра идея таткото да присъства на раждането. Възможно е сериозно да навредите на отношенията в двойката. Не ни вярвате? Прочетете следващите 4 точки.

1/ Мъжка психика
Колкото сериозни и издръжливи да са мъжете, раждането е зрелище, което не е за психиката им. Съществуват много случаи, когато силният пол е имал нужда от първа помощ, тъй като припадъкът не му се разминава.

2/ Възможна импотенция
По неофициални данни статистиката сочи, че не е малък рискът от импотентност при мъжете след присъствие на раждане. Той се оценява между 20 и 50%.

Замислете се над тези цифри и предпазете своя сексуален живот отрано. Не се подлагайте на нещо, което може до такава степен да ви промени.

3/ Следване на модата
Най-лошото нещо, което може да направите, е да предложите на съпруга си да присъства на раждането, тъй като това е модно и много ваши познати са го направили. Сляпото следстване на такива тенденции никога не е носило удовлетворение. А тук потърпевш ще бъде вашият интимен живот.

4/ Външният вид на жената
Всяка жена винаги иска да изглежда добре пред съпруга си. Трябва ли да обясняваме какъв ще бъде образът ви по време на раждането? Ще изглеждате толкова необичайно, че в някои случаи се налага дори ново запознанство.

За да иска вашият съпруг да бъде още с вас и да ви обича след раждането, без да си спомня страшните сцени в родилното, дръжте го в коридора.


Добави коментар