25 хил. за утроба под наем

152
25 хил. за утроба под наем

У нас незаконното сурогатно майчинство просперира

Заместващото майчинство е болезнена тема, която присъства в живота, но е извън закона. Оказва се, че в България този бизнес просперира, а срещу 25 хил. лв. можете да намерите жена, която да износи вашето бебе.

Между 10 и 15 хил. лв. може да струва на бездетно семейство наемането на жена, която да износи детето им. Цената на утробата под наем може да достигне и 40 хил. лв.

Въпреки че сурогатното майчинство у нас е забранено, в интернет има десетки обяви на жени, които са готови да износят чуждо дете, посочва ТВ7.

Основният проблем е, че няма регламентация по тези въпроси и няма кой да защитава правата, както на генетичната майка, така и на сурогатната.Коментари

Коментар: 1
fitoera.ru

Сурогатното майчинство е нещо, което върви против природата и в даден момент тя ще ни накаже. Много богаташки ще се възползват от това, за да не си развалят фигурите с бременности и да не търпят мъките на раждането. Това ще бъде най-вече в полза на богатите, а не на обикновените хора.Много жени, които са в нужда, ще стават сурогатни майки и това ще се отрази пагубно на психиката им. От етична гледна точка сурогатното майчинство е направо недопустимо.


  • 1

Добави коментар