10 причини да сте щастливи от двете чертички

190
10 причини да сте щастливи от двете чертички

Следващите 9 месеца ще са приключение!

Много млади майки определят бременността си като един от най-приятните периоди от живота си. Затова, ако сте бременна сега, не пропускайте възможността да се насладите на следващите месеци.

Разполагате с поне 10 причини да сте щастлива всеки ден!

1. Имате тайна

И тя се крие в тайната на зараждащия се живот. Във вас има малка душа, която е избрала вашето семейство и чака момента, в който ще е готова да се появи на бял свят.

Не бързайте да споделяте, че се бременна. Насладете се на тайната вътре във вас.

2. Вие сте прекрасни и талантливи

Въпреки показанията на кантара, които може да ви ядосват до края на бременността, не забравяйте, че очите ви светят с удивителна красота. Тя е присъща само на бременните жени.  Сега е моментът да развитие своите таланти – шиене, плетене, кулинарство, дизайнерство и т.н.

3. Имате бюст за завиждане

Гърдите ви са по-големи отвсякога. Насладете се на придобивката!

4. Чао, ПМС!

През следващите месеци няма да ви тревожи предменструалният синдром. Т.е. раздразнителността, отсъствието на сили, депресията и привличането към сладките и мазни храни ще отпаднат.

5. Време е за пазаруване!

Тъй като дрехите ви омаляват, време е да запълните гардероба с нови и удобни дрехи.

6. Поглезете се

Вкусна храна, приятна компания, вълнуващи пътешествия, омагьосваща музика, ароматна вана, лек масаж и СПА. Каквото ви е на душа!

7. Да пълнеете е необходимост

Рядко някой може да ви посъветва да пълнеете, но през бременността това даже е закон. Има норми, според които трябва да наддавате постепенно и в полза на здравето на детето!

8. Ще имате нови приятелки

По време на женската консултация, в басейна, на разходка в парка, на заниманието за бъдещи майки и т.н. Имате много поводи за запознанства и ценни контакти.

9. Има за кого да се грижите

Ако до този момент сте се грижили само за собствената си безценна персона, то сега сте натоварени с отговорността да се грижите за някого другиго.

10. Интимният живот в нова светлина

Няма нужда вече да пиете противозачатъчни хапчета или пък да използвате презерватив. Сега дори чувствителността ви е по-изострена. Т.е. удоволствието от секса ще е по-голямо.Коментари

Коментар: 1

  • 1

Добави коментар