Започна "Голямо междучасие 4"

15
Започна Голямо междучасие 4

Днес официално се дава старт на конкурса на D2 за най-добра ученическа група

Днес официално се дава старт на конкурса за най-добра училищна група "Голямо междучасие 4”, организиран от D2. Специалното лятно издание е отворено за кандидати от 1-ви до 12-ти клас от цялата страна, които имат ученически групи и са готови да излязат на голяма сцена и да спечелят нови фенове.

Всяка ученическа група, желаеща да изяви таланта и музикалните си умения, може да се включи в конкурса, като качи от 16 юли до 15 септември 2012 г. своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт: www.d2band.com. Всички песни трябва да са на български език. Няма да се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавър версии.

Под група се разбира формация с минимум трима членове. Под училищна група се разбира минимум трима от членовете да са ученици към 15.09.2012 г. От 16 до 30 септември 2012 г. ще се проведе електронно гласуване в сайта на конкурса.

Петте групи, събрали най-голям вот при гласуването ще вземат участие в Големия финален концерт на "Голямо междучасие 4”, който ще се проведе до 10 октомври 2012 г. в София. Именно от тях D2 ще изберат победителя и най-добрата ученическа група на България за 2012 г.

Голямата награда за победителя в националния конкурс за най-добра училищна група е продуциране и запис на песен в професионално студио. За да стимулират и наградят повече участници, организаторите са предвидили и други специални награди.Добави коментар