Забавления в банята

166
Забавления в банята

Къпането може да е голямо удоволствие

Ежедневното къпане на бебето е важно не само от хигиенна гледна точка. То успокоява детето и намалява напрежението от изминалия ден. Ваната е и мястото, където новороденото развива своите сетива. За да му помогнете да опознае света, предложете му няколко забавни игри с водата.

Идва голямата вълна
Пляскайте с ръце по повърхността на водата, за да я разплискате и образувате вълни. Това ще достави огромно удоволствие на детето.
Съвет: Добре е това да се случва в банята, защото ви чака голямо наводнение. Пригответе за себе си и дрехи за преобличане - ще ви трябват.От пълно в празно
Изливането на вода от един съд в друг е една от най-забавните игри за децата. Можете да купите разноцветни кофички, които се предлагат в морските комплекти.
Съвет: Още по-забавно ще бъде, ако кофичките имат различни по форма дупчици на дъното.

Хайде на мехурчетата
Пълна вана с мехурчета - това е забавно и за възрастните. Оставете детето да си поиграе, като не го изпускате от очи - същото важи за цялото време, прекарано в банята.
Съвет: За образуването на мехурчетата използвайте само бебешки продукти. Най-подходящите за весели игри са ултрамеките балончета за вана на Mustela®. Продуктът е с морски олиго- елементи, което го прави идеален за почистване на деликатната бебешка кожа.Спомага за развитието на сетивните усещания допир, мирис и зрение заради кремообразната пяна, тъмносиния цвят и деликатния аромат. Освен това не дразни очите, хипоалергенен е и формулиран със съставки от естествен произход.

За по-добра грижа по време на къпане използвайте и останалите продукти на Mustela® - дермо-почистващ гел за коса и тяло, 2 в 1 измиващ гел за коса и тяло, шампоан-пяна за новородени и шампоан за бебета и деца.Коментари

Коментар: 6

на 10години сам а незнам как се пппрррааави.

Коментар: 5

на 10години сам а незнам как се пппрррааави.

Коментар: 4

на 10години сам а незнам как се пппрррааави.

Коментар: 3
тътэгэтэгэогжгщжщжгщжщжщжгщжщжщгщжщгщжгщжгщжщжщжщжщжщжщжщжщжщжщжщжщжщжщжщжщжщжщжщжщжщжжщжщжщжщжжщжщжщжщжщжщщжщщжжщжщжщщгггщгщгщгщгщгщгщгщгщгщщжжщжщжщжщжщжщжщжжщжщжщжщжщщжжщжщщжжщжщктжжжкжкжжкжкжкгвожтогжайгйаяжйжшьжйтйабвгдежзийклмтопрстуф жх

искам бапончета в ваната моля помогнете ми.

Коментар: 2
Коментар: 1
как да си направя балончета в ваната.

МММММмммоляяяяяяяяяяяяяяяяяя вввввввввввввиииииииииии..........................


  • 1

Добави коментар