Йога за двумесечни бебета

129
Йога за двумесечни бебета

Рускиня ужаси света

Снимки на йога за двуседмични бебета стъписаха стотици хиляди потребители на интернет. Странната форма на изкуството за закаляване на тялото включва подмятане във въздуха на невръстните пеленачета все едно са кукли от пластмаса.

Упражненията се изпълняват от рускинята Елена Фокина, която е инструктор по няколко вида гимнастика. За да стопира възмущението на уплашени родители от цял свят, тя заявява, че упражненията, всъщност, не са точно йога, а динамична гимнастика за младенци.

„В Русия никой не се впечатлява от тези упражнения. Те се практикуват от почти всички през последните тридесет години. Млади родители сами идват при мен с молба да калявам бебетата им и не се притесняват да ги поверят в моите ръце”, казва Фокина.

В момента тя живее и практикува в Египет, където е със своите две дъщери. Тя преподава йога, свободно гмуркане, гимнастика и др., посочва novini.bg.

Властите в западните страни са в ужас от видяното показно и официално излизат със становище, че подобни методи са непозволени и бебешката йога може да се сравни с издевателство над малките бебенца.

Видео можете да видите тук.Добави коментар