VIVACOM с ново съдържание, подпомагащо дистанционното обучение

65
VIVACOM с ново съдържание, подпомагащо дистанционното обучение

От днес учениците, а и техните родители, могат да се възползват от новата секция “Училище“, включена във филмовия пакет MAXI за VIVACOM IPTV и за TV GO, която съдържа видео уроци за онлайн обучение на ученици от начален и прогимназиален етап на обучение

VIVACOM предоставя ново съдържание, което ще подпомогне дистанционното обучение. От днес учениците, а и техните родители, могат да се възползват от новата секция “Училище“, включена във филмовия пакет MAXI за VIVACOM IPTV и за TV GO, която съдържа видео уроци за онлайн обучение на ученици от начален и прогимназиален етап на обучение.

Видео уроците са създадени от най-голямата издателска група „Просвета“ и са предоставени за ползване напълно безплатно. Те са част от изключително успешната инициатива на Просвета „Учим онл@йн с учител“, чиято цел е учениците да не пропускат учебния материал, независимо, че не посещават училище заради извънредната ситуация.

Видео уроците се водят от учители с богат опит по съответния предмет, а учебният материал се преподава според обичайното седмично разпределение на часовете. Учениците могат да получават задачи за самостоятелна работа, като учителите ще им дават нужните съвети и препоръки. Още една придобивка за всички потребители на пакета MAXI за интерактивната телевизия на VIVACOM и за медийния портал TV GO е новата категория „Уелнес“. В нея клиентите ще открият полезни и приятни видеа, посветени на йога и здравословен живот. 

Категорията е създадена в партньорство със WNESS TV - единствената телевизия в България, която произвежда предавания за тренировки вкъщи. Клиентите могат да проследят програмите „Йога с Криси“, „Модерна Йога за модерни хора“ ,„ Пилатес с Диляна Костова “ и др. Новото съдържание, включено във филмовия пакет MAXI, ще направи задължителния престой вкъщи по-приятен и здравословен. VIVACOM e солидарeн към настоящата обстановка в страната и продължава да предлага допълнителни услуги, за да осигури на клиентите повече възможности за общуване и полезни занимания вкъщи.

Повече информация за другите допълнителни услуги, които компанията предоставя на своите клиенти в условията на извънредно положение може да видите тук: https://www.vivacom.bg/bg/homeДобави коментар