Вики Терзийска учи децата как да се грижат за домашните си любимци

60
Вики Терзийска учи децата как да се грижат за домашните си любимци

Вокалистката на „Мастило“ Виктория Терзийска се захваща със задачата да помогне на родители и деца в отглеждането и възпитаването на домашни любимци

Вокалистката на „Мастило“ Виктория Терзийска се захваща със задачата да помогне на родители и деца в отглеждането и възпитаването на домашни любимци.

Певицата, която е горда стопанка на кучето Захари, се включва в кампанията „Училище на четири лапи“, като преди дни изнесе специален образователен уебинар заедно с професионалния треньор на домашни любимци Асен Аролски, съобщава вестник Монитор.

Двамата отговаряха на въпросите на последователите си онлайн чрез видео на живо във Фейсбук, което все още е достъпно на страницата на Purina. Изпълнителката на „В ръцете ти е най-добре“ споделя личен опит в отглеждането на малкия Захари в семейна среда. Освен това тя участва дейно и в създаването на 17 минисерии, чиято цел е да покажат по забавен начин на децата как да поемат отговорност за четириногите си другари. Кампанията ще достигне и до 125 училища в цялата страната чрез открит урок за малчуганите.

Грижите за Захари Вики съчетава с възпитаването на двете си момичета – 3-годишната Маргарита и малката София, която се появи на бял свят преди по-малко от седмица.

Добави коментар