Възпитай детето според зодията

246
Възпитай детето според зодията

Ако родител и дете са от един и същ пол, но от опозиционни зодии, комуникацията е изключително трудна

„Зодиакалният знак може да се окаже решаващ при възпитанието на децата ни”, каза пред Нова телевизия астрологът Хули Леонис.

„Астрологията е много важен инструмент, който, за съжаление, в обществото се познава като прогнозиране на събития. Аз се занимавам с тази част от науката, която се занимава с партньорските взаимоотношения. В това числи и тези между родители и деца. Много често това са най-предизвикателните отношения. Зодията е само черешката на тортата, има цяла карта на човека, съставена от звездите. От нея се познават най-малките подробности в живота", допълни той.

„При „огнените” деца – лъвовете, овните и стрелците, е важно да се развие егото, но не в негативния начин. „Въздушните” знаци – близнаци, везни и водолей, социализират чрез комуникация. „Водните” – скорпион, рак и риби се отличават с много силна емоционалност. А „земните” знаци – телец, козирог и дева, трябва да имат сигурност в живота си.

Има и много голямо значение от каква зодия са родителите. Опозиционните знаци са 6 двойки. Ако родител и дете са от един и същ пол, но от опозиционни зодии, комуникацията е изключително трудна.Коментари

Коментар: 2
За децата - зодии

Кои са тези опозиционни знаци? Трябваше да го уточните и това, за да бъде наистина полезна статията.

Коментар: 1
За децата - зодии

Кои са тези опозиционни знаци? Трябваше да го уточните и това, за да бъде наистина полезна статията.


  • 1

Добави коментар