Уникална торта "Принц Джордж"

221
Уникална торта Принц Джордж

Британка направи торта с реални размери на принц Джордж

Британка направи торта с реални размери на принц Джордж и грабна златен медал на състезание. 29-годишната Лара Мейсън се трудила повече от 30 часа над тортата, която е висока 91 см.

За произведението си сладкарката е използвала снимка на малкия принц на кръщенето на сестра му принцеса Шарлот. Там той беше облечен с червени къси панталонки, бяла блузка, бели чорапки и черни обувки. По подобен начин е бил облечен навремето и баща му принц Уилям при кръщенето на брат му - принц Хари.С тортата Лара е участвала в конкурс във Великобритания. Очевидно там са оценили старанието й, защото е взела златния медал. "Исках да направя дете. Той е най-известното дете в света и е много сладък", обяснява Лара как е избрала Джордж. Тя има медали и от предишни години за тортите си Дженифър Лорънс от "Игрите на глада" и Джони Деп като капитан Джак Спароу.

Въпреки наградата, в много форуми в интернет се изказаха негативно за сладкарството творение заради странния му и дори, според някои, ужасен вид, пише dir.bg.Добави коментар