Ученическите бележници

110
Ученическите бележници

От днес са в книжарниците

Ученическите бележници и личните карти на учениците са отпечатани, намират се в дистрибуторската мрежа и в търговците на едро, и от днес са разпространени по книжарниците в страната.

Това съобщи Татяна Неделчева - началник "Материално осигуряване и пласмент" в печатница "Образование и наука" ЕАД, която издава цялата необходима документация за новата учебна година.

Комплект от ученически бележник и лична карта ще струва 21 стотинки, като цената на бележника е 18 стотинки, а на картата - 3 стотинки, каза Неделчева. Тя добави, че тези цени са отбелязани на гърба на изданията.

Подвързиите към бележниците и картите се добавят в книжарниците и това вероятно може да повиши предвидената от нас цена на комплекта и тя да бъде по-висока от 21 стотинки, коментира Татяна Неделчева.

Тя съобщи, че тиражът на ученическите бележници и лични карти е 800 000 броя. Няма визуална промяна в бележниците и в картите - запазват се цветовете им - бял и син, няма и нови моменти в съдържанието им.

Цялата учебна документация и дневниците за всички класове също са отпечатани и на 1 септември трябва да са получени в училищата, увери Неделчева.Добави коментар