Тригодишна с автобронзант

362
Тригодишна с автобронзант

Дете, което се подлага на повече разкрасителни процедури от възрастните

Ако видите тригодишно момиченце с розово червило и руж, сигурно ще си помислите, че досега си е играло с чантичката за гримове на майка си.

Е, това не важи за малката Савана Джексън. Нейното ежедневие включва спартански разкрасителен режим, който вероятно голяма част от нас не спазват.

В него са включени дори ежемесечна поддръжка на изкуствен тен. Майката на Савана харчи по 3000 долара годишно, за да може момиченцето да участва в детски конкурси за красота.Савана участва за пръв път в подобен конкурс, когато е само на 9 месеца. Когато станала на две годинки, майка й решила тя да се подлага на сесии за почерняване, за да нямат останалите момичета „нечестна преднина” в надпреварата.

Г-жа Джексън защити спорното си решение пред медиите. Според нея процедурата е напълно безопасна, а освен това дъщеричката й „обожавала” по-тъмната си кожа, съобщи woman.bg. „Просто исках да има най-добрата възможност да спечели. Освен на нея много й харесва. Сега е задължително за всеки конкурс”.

„За мен надпреварите я забавляват, изграждат самочувствието й и дават на моето момиченце най-добрите възможности в живота. Когато видя Савана на сцената и как самочувствието й разцъфтява, си струва всяко похарчено пени. Толкова съм горда с хлапето си с тен!”Коментари

Коментар: 4

Towa ee nqkakyff byzikk twaa detee nai-mnogo na 8 godini kato go gledam prostitutka da stane | ( jallko i razocharowashtoo

Коментар: 3
axa

ами в този конкурс почти всички деца са гримирани и с автобронзант изкустени коси и мн.др. нещаааа предаването го дават по TLC и се казва Toddlers & Tiaras (и до колкото съм гледала ако не е достатъчно нагримирано с хубав тен с ускубани вежди ... не печели)

Коментар: 2
без думи

Тази жена не може да носи името "майка"!!!!!!!!!!!!!! Това дете няма детство защото майката го експлоатира и използва за да сбъдне своите болни мечти!

Коментар: 1

Ужас, горкото дете


  • 1

Добави коментар