Театър за бебета

82
Театър за бебета

Уникалният проект започва в Мадрид

В Мадрид започва уникален театрален проект. Спектакълът е адресиран към най-вярната и искрена публика - бебетата. Представлението ще забавлява най-малките до 3 юни тази година.

„Счупи черупката" е спектакъл, фокусиран върху една специална публика - бебетата. Повече от представление, което предлага разнообразие от изразни средства.

Пред децата се разкриват всички форми на духовността. Музиката, актьорската игра и изобразителното изкуство се сливат в едно, за да разгърнат фантазията, мечтите и интересите на малките човечета.

Представлението показва на бебетата сътворяването на света чрез прост език, изграден от картини и жестове, които грабват вниманието на децата от първия момент. Това е незабравимо преживяване за тях. Нещо повече - в спектакъла те могат да открият музиката на Моцарт и Бах, посочва БНТ.

Както възрастните, така и малките са способни да пазят тишина и да концентрират вниманието си върху това, което се случва на сцената. Разковничето е ясно и точно - откровение, разбиране и усмивка - те са в нас.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 4
Коментар: 3
1zqjkg'"(){}:/1zqjkg;9

Коментар: 2

1zqjkg'"(){}:/1zqjkg;9

Коментар: 1

  • 1

Добави коментар