Търсят деца за футболисти

136
Търсят деца за футболисти

Между 6 и 12 години

Днес новата футболна школа в София - "ДИТ", ще набира деца между шест и 12-годишна възраст. Това ще се случи на базата на частния клуб в квартал "Драгалевци", където от 9 часа до 11 часа треньорите ще записват всички дечица, които имат желание да тренират футбол.

Треньорите на "ДИТ" ще работят по испанска методика с децата.Тя е новаторска за България, като младите специалисти ще тренират най-много по 12 деца на група, които ще получат пълна екипировка. Причината за това е, че по този начин всяко дете има много повече натоварвания и съприкосновения с топката по време на заниманията, посочва novini.bg.

Треньорите в школата и най-вече ръководството желае децата да се учат да боравят с топката от съвсем крехка възраст. Дори ще има допълнителни тренировки по веднъж седмично за всеки, който иска да работи върху кондицията си или върху техническите си умения. Тренировъчните занимания ще се провеждат три пъти в седмицата, като най-вероятно това ще бъде в понеделник, сряда и петък.
Допълнително ще станат ясни и часовете на заниманията. Другият понеделник официално частната школа - "ДИТ" отваря врати.

Децата ще се набират в различни часове, разделени по възраст. 

9,00 часа – деца родени през 1999 и 2000 г.
10,00 часа – деца родени през 2001 и 2002 г.
11,00 часа – деца родени през и след 2003 г.

За повече информация на адрес булевард "Черни връх" 228 или на телефон 0888 00 22 78.Добави коментар