Супергерой

70
Супергерой

Победителят в детската Евровизия

Песента „Супергерой”, в изпълнение на Иван Иванов, ще представи България на „Конкурса за детска песен на Евровизия 2011” в Ереван, Армения.

Победителят беше определен от вота на зрителите и журито на финала в Студио1 на БНТ в конкуренция с още 9 песни, съобщиха от телевизията.

По регламент всички изпълнители в конкурса бяха на възраст между 10 и 15 години, но показаха музикални качества, хъс и дисциплина, характерни за големите звезди. На сцената имаше много талант, качествена музика и весело настроение, за което се погрижиха финалистите и музикалните гости.

Водещите Йоанна и Криско подкрепиха младите таланти преди и по време на шоуто, като им вдъхваха кураж и им даваха съвети.

Изпълнителите на песента „Супергерой”, които ще представят България на европейската сцена, са Иван Иванов, Йоана Маринова и Михаела Маринова. Mузикатa и аранжимента са на Светлин Къслев, а текста на Иван Иванов.

Иван Иванов, наричан още Малкият Джон Бон Джоуви, е роден в Горна Оряховица. Занимава се с музика от 6- годишен във вокален състав „Патиланци” при Школата по изкуства към Читалище „Напредък 1869”. Година по-късно започва да се изявява като индивидуален изпълнител. Има над 30 грамоти, медали, статуетки и дипломи от участия в конкурси.

„Супергерой” ще представи България на европейските зрители в Ереван, Армения на 3 декември. Стискаме палци на българския музикален посланик, за да достигне върха на голямата европейска сцена!Добави коментар