Стимулирайте детето да спортува

121
Стимулирайте детето да спортува

Как да откъснете детето от електронните устройства?

Как да откъснете детето от електронните устройства? Вероятно няма родител, който да не си задава този въпрос. Майките и татковците са убедени, че малчуганите имат нужда от повече движение, за да са здрави, но това няма как да стане насила. Всъщност има начин да стимулирате детето да спортува, ако го заинтригувате.

Това може да стане с интересните спортни играчки , които предлага онлайн магазинът КИДСО

 

 

Разнообразни спортни пособия за всяка възраст и интереси

Снабдяването със спортни играчки дава възможност на децата да прекарват  полезно и приятно свободното си време, а КИДСО предлага богато разнообразие за всички вкусове.

Топките са най-универсалната играчка. Дори и да има няколко, детето иска още и още. Те са подходящи за момичета и момчета от всяка възраст и спомагат малчуганите  да възприемат от съвсем ранна възраст движението и спорта, като при това им е забавно и увлекателно. Игрите с топка подобряват координацията и укрепват мускулатурата. Те развиват по-бързи и точни реакции, както и способността на момиченцата и момченцата да се предпазват. Детето може само да се забавлява с топката, но в играта могат да се включат както негови връстници, така и родителите. Можете заедно с детето си да изберете интересна топка с уникален дизайн, например с любими анимационни герои, надуваема с брокат или дрънкаща топка.


 

 

Предлагат се топки за различни популярни спортове – баскетбол, волейбол, ръгби, бейзбол.

Забавни за децата са различните пособия за скачане – въжета, топки, столчета и др. Малките госпожици биха се зарадвали много на въжета, топки и ленти за художествена гимнастика. Дъските и другите уреди за баланс са изключително полезни за придобиването на двигателна култура от малчуганите. За малко по-голямо дете ценен подарък, който ще го накара да прекарва повече време на открито, е скейтбордът. Разнообразието е голямо, а дъските са в разцветки за момчета и момичета или в унисекс вариант.

 

Както самостоятелно, така и с компания, детето може да тренира точността си с помощта на мишена със стрели или с играта с рингове за хвърляне.


Играчки за колективни спортове

Колективните игри развиват в децата отборен дух, спортсменство и социални умения. В КИДСО могат да бъдат открити разнообразни спортни пособия за момчета и момичета от различни възрасти.

Повечето деца биха се зарадвали на комплект за бадминтон, който съдържа голяма мрежа със стабилна основа, 2 ракети, 1 тенис топка и 1 бадминтон перо. Лесната за сглобяване мрежа е със стабилна основа и може да се напълни с вода или пясък за по-голяма стабилност.

Добър стимул за децата, за да се движат и подскачат е баскетболният кош. Можете за по-голямо удобство да изберете регулируем на височина кош за употреба на открито.

Още по-големи възможности дава предлаганият в онлайн магазина трансформиращ се спортен комплект за баскетбол и бокс. Той съдържа: кош, топка, помпа и боксова круша от безопасни материали. С този комплект ще дадете на малкия спортист по-широко поле за изява и възможност да разнообразява активностите. Трансформиращият се спортен комплект 2 в 1 може да се променя и адаптира само за няколко секунди. Комплектът предлага съпътстваща електроника, която прави спортуването още по-интересно.

Предвидени са автоматичен брояч за точки за един или двама играчи; музика и звуци, съпътстващи играта и вграден таймер за динамика на играта. Играта е подходяща за инсталиране на закрито, но може да се адаптира и към открити пространства.


 

 

Отличен подарък за момче, а защо не и за момиче, е детската сглобяема врата за футбол. Комплект съдържа всичко необходимо за един начинаещ футболист. Вратата е със средни размери и здрава мрежа, а конструкцията се сглобява лесно без специални инструменти и допълнителни части. КИДСО предлага и Футболен сет 3 в 1. С него ще зарадвате малкия футболист не с една, а с три опции за сглобяване на футболни врати с различна размери.

По този начин ще можете да разнообразите местата за игра, защото детето може да тренира точни изстрели както на двора, така и в хола или в детската стая. Комплектът съдържа сглобяеми модули, които  образуват една голяма футболна врата или две по-малки.

Ако искате нещо по-различно и неочаквано за детето си, можете да спрете избора си на висящ боулинг , който е много полезен за paзвитиeтo нa ĸoopдинaциятa и точността. Комплектът съдържа основа с 5 висящи кегли и 4 цветни летящи диска. 

 

Предлага се и малък боулинг за деца над 3 години с 9 кегли. Тази интересна класическа игра ще помогне на детето да развие своята координация.

Разнообразието от пособия и комплекти в онлайн магазина КИДСО е толкова голямо, че всяко семейство със сигурност ще намери най-подходящата спортна играчка за децата си.

Снимки: kidso.bg
Добави коментар