Стикитата превземат Музейко

132
Стикитата превземат Музейко

На Lidl Неделя

Любимите на децата стикита плодове и зеленчуци превземат Lidl Неделя в Музейко. Именно здравословното хранене и спортът са темата на августовското издание на инициативата на Лидл България и детския научен център, която ще се проведе тази неделя, 13 август.

Забавните стикита герои ще бъдат най-верните помощници на малчуганите и ще им покажат, че освен забавни, плодовете и зеленчуците са и изключително полезни. Те ще посрещат децата със забавни гатанки, а всички, дали верни отговори, ще получат албуми и стикита за своите колекции. За най-големите фенове е предвидена и лятна Stikeez борса, на която всеки ще може да размени своите повтарящи се герои за такива, които все още му липсват.

В специално подготвена кухня малчуганите ще приготвят свежи вкусотии с разнообразни здравословни продукти. Под менторството на готвача Силвия Иванова те ще могат да сътворят най-вкусните и забавни комбинации от плодове и зеленчуци.

За спортната програма ще се погрижат Сдружение БГ Бъди активен. Чрез серия от спортни игри и образователни занимания децата ще научат защо е важно да спортуват, как да си набавят повече витамини и защо здравословното хранене е неизменна част от живота на спортистите.

Както всяка Lidl Неделя в Музейко, на 13 август билетите за детския научен център отново ще бъдат на символичната цена от 2 лева за всички посетители. Lidl Неделя в Музейко е част от инициативата „Lidl за твоето дете“, която има за цел да допринесе за пълноценното и здравословно израстване на децата и да помогне на родителите в грижата им за тях. 

Добави коментар