Снежанка без джуджета?

80
Снежанка без джуджета?

Те излизат твърде скъпо

Във Великобритания направиха нова версия на театралната постановка за "Снежанка и седемте джуджета", в която обаче няма да участват джуджета.

Основната причина за това решение е финансова, посочва БГНЕС. За да спестят пари, вълшебната история на Снежанка ще бъде изиграна без главните герои – джуджетата, които иначе излизат твърде скъпо на режисьорите.

По-голяма част от средствата са изразходвани за специални ефекти, които да привличат зрителите. Както обясни изпълнителният продуцент Джонатан Кайли, това се дължи на развитието на модерните технологии.

"Театърът трябва да отговори на високите стандарти, за да не изгуби своите почитатели", каза той. Новото модерно висококачествено шоу със звукови и светлинни ефекти ще струва на създателите му няколко стотици хиляди британски лири.

Услугите на актьори – джуджета, от които било решено да се откажат, струват във Великобритания между 600 и 850 паунда на седмица.

Идеята вече си спечели много врагове, според които без джуджета приказката ще изгуби цялата си красота и магия и така историята няма да има нищо общо с оригинала.Коментари

Коментар: 1

абе, какви ли не тъпотии измислят, само развращават въображението на децата. каква снежанка и седемте джуджгета е ако тявма джуджета


  • 1

Добави коментар