Сигурна защита

134
Сигурна защита

Решение за бебешката кожа

В повечето случаи правилната ежедневна грижа е напълно достатъчно за здрава и защитена бебешка кожа, но понякога се налагат и по-сериозни мерки и бързи реакции.

SOS кремът NIVEA Baby Nutri Sensitive  е идеалното решение при спешност - незабавно успокоява зачервената и стресирана бебешка кожа и я предпазва от раздразнения и сърбежи. Формулата с био-сертифицирано масло от ший и естествени Омега-6 липиди незабавно облекчава тези части от кожата, които са раздразнени, сухи и зачервени. Значително облекчава симптомите при атопичен дерматит, като опъната и суха кожа, зачервяване и сърбеж. Лесна за нанасяне лека консистенция, със съдържание на пантенол (Провитамин B5).

А за да сведете до минимум спешните ситуации с бебешката кожа, пропоръчваме редовната употреба на дълбоко подхранващото мляко NIVEA Baby Nutri Sensitive с естествени Omega-6 липиди и масло от ший. Лесно се абсорбира, незабавно защитава и успокоява кожата и е особено подходящо за масажа на бебето.

Предимствата на козметиката с био-сертифицирани съставки са безспорни, а силата си черпят директно от природата. Съвсем скоро и вие ще имате идеалната възможност да се докоснете до нея семейно чрез някое от райските еко селища на страната ни, благодарение на задаващия се конкурс „100% БЛИЗО ДО ПРИРОДАТА с NIVEA Baby Nutri Sensitive”.Добави коментар