Шоколадова фабрика в The Mall

80
Шоколадова фабрика в The Mall

Можете да видите как се прави шоколад, а за децата има изненади

В столичния The Mall днес отвори врати първата по рода си Шоколадова фабрика, която ще радва малки и големи през студения декември. Тя ще бъде разположена на партера и ще привлича посетителите на търговския център между 10 и 30 декември 2013 г., които ще могат да научат повече за историята на шоколада, любопитни факти около него и ще могат да видят как се прави той.

Компания на гостите на The Mall ще правят и чудните герои от книгата на Роалд Дал „Чарли и шоколадовата фабрика”, които ще са техни водачи в света на шоколада. Те ще подаряват на любопитните и ученолюбиви деца вкусни изненади.

С отварянето на шоколадовата фабрика търговският център привлича вниманието и на най-малките, като им дава възможност не само да опитат любимото си лакомство, а и по интересен и интерактивен начин да научат повече за шоколада.

„Всички обичаме шоколад – и малки, и големи. Но малцина знаят как се случва магията на шоколада. Сега, с нашата Шоколадова фабрика, ще отворим вратата на този сладък свят за всички любопитни гости на The Mall и сме сигурни, че с това ще повишим празничното настроение и броя на усмивките”, каза Силвия Чапарова, маркетинг мениджър на The Mall.

Инициативата е част от политиката на The Mall да развива и обогатява предложенията си към своите клиенти и да направи посещението интересно и забавно.Добави коментар