Подаръци за деца, които са винаги актуални

3466
Подаръци за деца, които са винаги актуални

Няколко идеи за Коледа

Във всеки дом със сигурност има купища играчки, с които детето не играе. Предвид наближаващите празници, може би много родители се питат какво да подарят на детето, което ще му бъде интересно и което няма да има съдбата на вещите в килера.

Ето няколко идеи за непреходни подаръци, които са винаги актуални и харесвани.

Лего

Независимо дали детето ви обича да реди стъпка по стъпка инструкции или предпочита да създава свои модели, LEGO са идеалният подарък. Джуниър сетове имат лесни стъпки, които децата могат да следват, но и се съчетават с различните видове.

Магнитни плочки

Математика + игра на въображение = играчка, която и родителите, и децата ще обичат. Тези плочки са образователни, помагат за развитие на математическите умения, пространствено ориентиране и логика. И те просто са забавни.

Книгите за Хари Потър

Независимо от възрастта, веднага щом влезе в света на Дж. К. Роулинг, детето ще чака с нетърпение приключенията на магьосника и неговите приятели.

Укулеле

По-малкият размер на укулеле и по-достъпната цена го правят забавен начин да накара децата да се интересуват от музиката и да пеят. Както при всички музикални инструменти, и за това са нужни умения, но с повече упоритост ще се научат.

Детска камера

Ако детето проявява интерес към снимките, ето чудесен подарък за него. В детска камера то може да прави снимки и видеоклипове, а освен това и да създава ефекти.

Настолни игри

Ако търсите подарък, който събира цялото семейство, настолните игри са правилният избор. Може да избирате според възрастта на детето и да се забавлявате заедно.

Палатка за стаята

Подобна палатка се превръща от декоративен елемент, през тайно скривалище до уютен читателски кът. Изберете дизайн, който да съвпада с обзавеждането на стаята.

Дъска с две лица

Предизвикваме артистите. За рисуване, писане или смятане, тези дъски са прекрасен избор за всяко дете.

Креативен конструкторАко вашето дете е готово за следващото ниво в програмирането и кодирането, трябва да проверите за тази готина играчка от LEGO®. Комплектът от 837 парчета има инструкции за изграждане на пет различни модела - от страхотен робот до работеща електрическа китара. Детето ви изгражда, програмира със свободното приложение, след което ще играе часове.

Дървен тетрис

Този забавен цветен тетрис предизвиква въображението на малки и големи и е забавен образователен подарък. Коментари

Коментар: 2
Коментар: 1

  • 1

Добави коментар