Победителите от играта на NIVEA Baby

52
Победителите от играта на NIVEA Baby

Ще прекарат уикенд в екокъща Жеравна

Да загасиш лампата, след като излезеш от стаята. Да подариш малките дрехи на детето си на друг мъник, на който ще му станат. Да купуваш само избрани храни и козметика, за да пазиш семейството си от вредни вещества. Правиш го за децата си - с мисълта за бъдещия им живот.

Най-доброто обаче, което можеш да направиш за тях, е да ги запознаеш с природата и да ги накараш да я заобичат. Да им покажеш различните видове цветя и билки, да им разкажеш за навиците на животните и птиците, да ги накараш да разберат, че грижейки се за природата, се грижим за самите себе си. А най-подходящото място, където може да стане това, е в някое от еко селищата у нас.

Три семейства ще прекарат уикенд в една от популярните български еко дестинации, благодарение на конкурса на NIVEA Baby "100% близо до природата с NIVEA Baby Nutri Sensitive. Те са гласували за Екокъща Жеравна - победителят в конкурса.

Както помните, той стартира на 11 юли, а участниците имаха възможност до 24 юли да гласуват за една от трите предложени еко дестинации - хотел Гела в Пампорово, екокъща Жеравна и био хотел Моравско село в Разлог.

Победителите - Марияна Георгиева, Минка Димитрова Димитрова и Елена Василева, ще прекарат уикенда си във възрожденска къща с нас 300-годишна история, която се намира в центъра на селището архитектурен резерват Жеравна, разположен в източна Стара планина.

За забавленията на семействата околните язовири и естествени водоеми предлагат възможност за риболов, а хотелът - напълно оборудвана кухня, където сами да сготвите храната си. Околните еко пътеки пък са идеалното място за разходка с децата.Добави коментар