Първият рожден ден

54
Първият рожден ден

Той е празник най-вече за вас

Наближа първата година от раждането? Тогава е време да помислите за партито по случай 1-вия рожден ден на детето ви.

При организацията му трябва да имате предвид няколко неща. На първо място – бебето няма никакви очаквания. Партито е за вас, като родители, както и за приятели и роднини, които ще поканите на празненството.

Не забравяйте, че желанието на всички поканени ще бъде да помилват мъника. Ако не позволявате, ще трябва да уточните това още в самото начало. Ще последват подаръци и естествено много „Ооо, колко е пораснал/а“ или „Ах, колко е красив/а“.

Внимателно трябва да подберете гостите си, като каните само най-близките. Партито не трябва да е по-дълго от 1-2 часа, като предварително трябва да се съобразите и с дрямката на бебето.

Не бива да се притеснявате толкова и за забавлението на възрастните, защото цялото внимание ще е насочено към най-малките – вашето детенце и неговите връстници, дошли на празненството.

Ако е възможно, специалистите препоръчват партито да е вкъщи, но и детските клубове са вариант.

Родителите също така трябва да внимават какви играчки ще попаднат в ръцете на мъниците. Ако имате намерение да поканите аниматори, които да изиграят герои от приказките, се съобразете с това, че е възможно детето на такава крехка възраст да се изплаши от странно облечените хора.

За да превърнете партито в един незабравим ден, не забравяйте тортата, както и фотоапарат и/или камера. Така след време бебо ще може да отпразнува първия си рожден ден съзнателно - с помощта на запечатаните спомени.Коментари

Коментар: 5
1zqjny'"(){}:/1zqjny;9

Коментар: 4
Коментар: 3

1zqjny'"(){}:/1zqjny;9

Коментар: 2
Коментар: 1

синът ми нищо не разбра от първия му рожден ден в детски кът. така че си го направете вкъщи с най-близките така и детето ще се чувства по-добре


  • 1

Добави коментар