Отвлечено дете намери родителите си

132
Отвлечено дете намери родителите си

След 23 години

28-годишен китаец, който е бил отвлечен на 5-годишна възраст и продаден на семейство на хиляди километри от дома си, се срещна отново със своите биологични родители благодарение на Google Maps, съобщиха китайски медии.

Мъгляви спомени от детство и общуването с Google Maps позволили на Ло Ган да се срещне с родното си семейство в провинция Съчуан, след като живял 23 години с приемното семейство в провинция Фуцзян на 1500 км от родното му място.

Той си спомнял, че в това село имало два моста, както и за други детайли, и нарисувал карта, която изпратил на местен сайт, занимаващ се със събиране на семейства, чиито деца са били отвлечени, съобщи bTV.

Въз основа на рисунката посетители на сайта определили няколко населени места с подобни характеристики и изпратили имената им на младия мъж.

Той дълго ровил в Google Maps, докато открил селото Яодзяба, което точно съвпадало с детските му спомени. Мъжът отишъл там и последвала вълнуваща среща със семейството, съпроводена с много сълзи и радостни емоции.Добави коментар