Нежна грижа

59
Нежна грижа

От какво се нуждае кожата на бебето

Бебешката кожа е силно чувствителна, крехка и уязвима на вредни влияния. Това означава, че освен внимателната грижа, почистване и хидратиране, е добре да помислите и за правилния избор на козметика. А когато говорим за качество и доказано чист произход, съвсем естествено се налага изборът на козметиката с био-сертифицирани съставки за деца.

Разнообразието на пазара е огромно, но идеалното съотношение между качество и цена е това, от което наистина имате нужда.
Избрахме да ви препоръчаме именно това - марката с доказани качества, дългогодишни позиции и традиции в грижата за най-малките. Серията Nutri Sensitive на NIVEA ви гарантира специална грижа за сухата и чувствителна бебешка кожа.

Формулата на продуктите от нея съдържа Омега-6 мастни киселини и масло от ший, които са био-сертифицирани.

Ето и малко повече информация за тях:
- Омега-6 мастните киселини възстановяват кожните липиди и защитават бебешката кожа по естествен начин. Кожните липиди са необходими за защитната функция на кожата. Техният недостиг я прави суха, груба и люспеста.
- Маслото от ший има противовъзпалителни свойства, успокоява кожата и я хидратира интензивно

Всички продукти от серията NIVEA Baby Nutri Sensitive са без парабени и консерванти, с хипоалергенен състав и съдържание на масло от ший и естествени Omega-6 липиди.

Излишно е да ви убеждаваме в предимствата на еко подхода към живота - честите летни бягства сред природата ни ги доказват недвусмислено. А съвсем скоро ще имате идеалната възможност за семеен отдих в някои от най-живописните кътчета на страната ни, благодарение на задаващия се конкурс „100% БЛИЗО ДО ПРИРОДАТА с NIVEA Baby Nutri Sensitive.Добави коментар