Необикновени способности

94
Необикновени способности

Какво може едно момче на шест години?

Шестгодишно момче от Хърватия привлича метални предмети с тялото си. Малкият Иван Стоилкович може да носи на гърдите си от лъжици до тигани.

Може Иван да е на 6 години, но той вече развива своята дарба. Един ден, докато събличал тениската си, забелязал необикновен ефект - той привлякъл метал с гърдите си.

Семейството му живее в малко градче в Северна Хърватия. Иван е непринудено и пълничко момче, но неговото семейство твърди, че той притежава необикновена способност и даже лечителни сили.

"Винаги сме знаели, че той е по-различен от останалите. Проходи на 8 месеца, а на 15 месеца караше ролери. Още нямаше 2 години, а вече управляваше малко моторче", казва дядо му, цитиран от БНТ.

Невръстното момче предпочита компанията на възрастните, отколкото на малчоганите. Той упражнява своята чудновата сила всеки ден, най-често в присъствието на баба си и дядо си.

За да прави това, Иван трябва да е спокоен и съсредоточен, а силата му се проявява най-добре сутрин. Момчето привлича метални предмети по-силно с горната част от тялото си, като може да носи до 25 килограма.

Родителите му твърдят, че малчуганът може дори да изцерява болежки. Той облекчил стомашните болки на дядо си и помогнал за оздравяването на навехнат крак на съсед.Добави коментар