Не на цигарите

33
Не на цигарите

Конкурс за детска рисунка

Националният център по обществено здраве и анализи, съвместно с италианската Национална асоциация за борба с раковите заболявания (A.N.V.O.L.T.), за шестнадесети пореден път организира международен конкурс за детска рисунка "Не на цигарите!".

Конкурсът е част от международен проект, който тази година включва България, Италия, Македония и Румъния. Право да участват в конкурса имат деца на възраст от 5 до 11 години от цялата страна.

Крайният срок за изпращане на рисунките е 10.05.2012 година в Националния център по обществено здраве и анализи - София, бул."Академик Гешов"15, съобщи Дарик радио.Голямата награда е екскурзия в Рим заедно с наградените деца от другите държави участнички в конкурса. Останалите отличени от журито малки художници ще получат предметни награди.

Журирането и определянето на рисунката победител в конкурса „Не на цигарите" ще се състои на 15 май 2012 година в сградата на НЦОЗА. По традиция председател на комисията е художникът Иван Яхнаджиев.

Награждаването на победителите ще се извърши на церемония, съпроводена от изложба в Галерията за чуждестранно изкуство, разположена зад храм-паметник „Ал. Невски", от 11,00 ч. на 19 май (събота) 2012 година.Добави коментар