Най-богатото дете

108
Най-богатото дете

В България

Най-богатото дете в България, което само е изкарало парите в банковата си сметка, е певицата Дивна. Тя нашумя още на 11 години с участието си в музикалното риалити "Пей с мен".

Тийнейдърката, заедно с партньора си Миро, си разделиха поравно наградата от половин милион лева, като частта на Дивна бе внесена в специален банков депозит.

Момичето ще може да изтегли парите си, едва когато навърши пълнолетие, а дотогава родителите й могат да ползват част от сумата само със специално съдебно разрешение, пише hotnews.bg.Нищо чудно след три години 250 000 -те лева да набъбнат не само от лихвите, а и от нови постъпления.

Дивна вече е една от предпочитаните партньорки на Миро на сцена и се появи редом с него дори на големия концерт в новогодишната нощ в София. Често я канят по фирмени партита и всевъзможни публични тържества.

Първият й собствен сингъл - "И ти не можеш да ме спреш", бързо оглави българския топ 100 за сингли, измествайки даже парчета на Риана. Русенският талант стана известна и в Америка, където също има фенове.

Запознати със символиката на имената твърдят, родителите на хлапето са предопределили музикалния му възход, когато са го записали в кръщелното с красивото и необичайно име Дивна.Коментари

Коментар: 1

жива и здрава да е


  • 1

Добави коментар