Направи великденска украса

308
Направи великденска украса

Забавление за децата в парка "Заимов"

Цветно забавление за малчуганите ще предложи столичният парк "Заимов” тази събота, 16 април. От 10 до 15 ч. в него ще се проведе цветен конкурс за великденска украса, организиран от сдружение "На ти с природата”. Шареното забавление ще бъде на дървената детска площадка в парка, предаде bTV.

Всеки ще може сам да си направи великденска украса, поздравителни картички, ще рисува и оцветява, според възрастта, възможностите и въображението си. Ще може и да снима творбата си на място и участва в онлайн конкурса на "На ти с природата” за най-най-най- красива великденска украса.

Победителите ще бъде оценяван от всеки, който желае, чрез Фейсбук страничката на конкурса. Предвидени са и две прекрасни първи награди – за творец до 4 години и за творец до14 години.

Чрез творчество ще научим още как да разпознаваме по-хуманно произведени яйца и как е по-добре да бъдат отглеждани селскостопанските животни. Събитието се организира като част от различни инициативи в цяла Европа, за да напомни, че остават само няколко месеца до въвеждането за забраната за използване на необогатени клетки за кокошки носачки.

Това ще е една от най-големите предприемани стъпки досега за подобряване на благосъстоянието на селскостопански животни.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиДобави коментар