Музейко те кани на рожден ден

228
Музейко те кани на рожден ден

Като на всяко парти за рожден ден, Музейко е приготвил изненади за всички

Музейко става на 2 години и иска да отпразнува своя рожден ден с всички свои приятели. Като на всяко парти за рожден ден, Музейко е приготвил изненади за всички с 50% намаление от билетите за Детския научен център в събота 30.09 и неделя 01.10. Покани и твоите приятели и елате да празнуваме заедно!

Ще пътешестваме към миналото и бъдещето, ще достигнем необятния космос и ще останем в настоящето, където пък ще играем на воля в съвременния свят на вдъхновение, приключения и изненади. И това далеч не е всичко! За рождения си ден Музейко ще черпи с... наука и сладолед!

Научният сладолед е чудесен на вкус, както ще можете да се убедите и сами в специалните научни демонстрации в кафето на Музейко в неделя 01 октомври в 11.00, 12.00 и 13.00 ч. Не пропускайте да се включите!*

Демонстрациите ще ни покажат как можем да си направим сладолед без фризер, ще ни помогнат да разберем защо използваме мляко в сладоледа и как се постига "ледената" температура от -80 градуса по Целзий.

Порастването не е шега работа и Музейко знае добре това. За последните 2 години той се постара да се погрижи за всички малки и големи посетители, които избраха да се запознаят с него и заедно да се впуснат в необятния свят на науката и им благодари за съвместните мигове!

* Моля, имайте предвид, че количествата са ограничени.

Добави коментар