Модният диктатор Джордж

155
Модният диктатор Джордж

Малкият принц е истинска благословия за детските магазини

Щом принц Джордж се появи в някакво тоалетче, в следващите няколко часа въпросните дрехи вече са изкупени от магазините. Миналата седмица облеклото на кралския дребосък по време на крос вдигна продажбата на одежди като неговите до 1500 процента, съобщава британският сайт Grazia.

А за да си подсигури кралския гардероб, принц Джордж може да разчита на най-добрите детски дизайнери. Амая Ариета от Amaia Kids много често работи за малкия принц. Синята жилетка, която той носеше за раждането на принцеса Шарлот, е направена от нея. Сътрудничеството й с кралската фамилия обаче датира още от първата бременност на Кейт Мидълтън.

"Когато се запознахме, Кейт беше с майка си, Карол Мидълтън. Беше много странно, когато принцесата каза: "Имам бебе и съм малко объркана. Може ли да ми помогнете?", разказва Сеголен Треска, сътрудничката на Амая, цитирана от вестник "Стандарт"."Разбира се, ние знаехме коя е. Беше изненадващо да видим колко естествена е. Помогнахме й като на всички млади майки, които минават през магазина. Струва ми се, че това й хареса, защото от тогава тя минава често. Три седмици преди раждането на принцесата Кейт купи три плетени жилетки, три тишърта и чорапки", издава още Треска.Добави коментар