Малки предприемачи на Lidl Неделя в Музейко

207
Малки предприемачи на Lidl Неделя в Музейко

Януарското издание на инициативата въвежда децата в света на най-новото детско приложение My Lidl Shop

Колко забавно може да бъде да построиш свой собствен магазин и да се грижиш за него? В това ще се убедят децата в рамките на януарското издание на Lidl Неделя в Музейко, което ще се проведе тази неделя, 14 януари.

Малките предприемачи ще се потопят в света на търговията с най-новото детско приложение на Lidl – My Lidl Shop (Моят Lidl магазин), с което едновременно ще се забавляват, ще развиват своите умения и ще учат чрез игра. Приложението вече може да бъде свалено от Google Play и App Store, а в рамките на събитието малчуганите ще се убедят, че да създадеш и да управляваш свой магазин е повече от интересно и забавно предизвикателство – те трябва да следят за свежестта на продуктите, да се грижат за чистотата и удовлетвореността на своите клиенти и от няколко регала да станат горди управители на истински магазин.

Редица други игри и активности също ще предизвикат техния предприемачески дух. От къде идват продуктите в магазина и как да ги подредят правилно спрямо нуждите на своите клиенти, малчуганите ще разберат от играта „Подреди си щанд любим“. Ще бъде отворена и „Гореща точка за покупки“, от която ще могат да закупят продукти със специална валута и по определен списък за пазаруване.Напазарувалите всичко необходимо ще се отправят към кухнята, за да влязат в ролята на майстор готвачи и да демонстрират умения в балансираното хранене. Бързината, умението за взимане на решения и работа в екип ще бъдат на фокус в игрите на БГ Бъди активен, които са подготвили скоростен пазар.

Както и досега, билетите за Lidl Неделя в Музейко на 14 януари ще бъдат на символичната цена от 2 лв. за всички посетители.

Приложението MY Lidl Shop е налично за безплатна инсталация в Google Play и App Store и може да бъде изтеглено от сайта на компанията lidl.bg или от следните линкове:


Добави коментар