Малки готвачи превземат Lidl Неделя в Музейко

142
Малки готвачи превземат Lidl Неделя в Музейко

Октомврийското издание ще е посветено на малките готвачи

Малки готвачи превземат Lidl Неделя в Музейко днес. Октомврийското издание ще се превърне в истинско кулинарно шоу и ще бъде посветено на готварските умения на малчуганите. Децата ще придобият необходимите знания за приготвянето на здравословни сладки и солени печива, като ще разкрият най-интересните кулинарни тайни директно от кухнята.

Първа стъпка в придобиването на майсторска степен „Малък готвач“ е проучването на подходящите рецепти. С помощта на Кирил Бояджиев деца и родители ще присъстват на кулинарна дискусия, посветена на любимите печива, и ще прочетат няколко специално подбрани детски рецепти.

В специална работилничка по моделиране малчуганите ще замесят най-шареното пластелиново тесто, от което ще оформят артистично кулинарно изделие. Черешката на тортата ще бъде украсата. Малките готвачи ще развихрят кулинарното си въображение и сами ще могат да украсят сладки и солени тарталети.

Децата отново ще имат възможността да се включат и във вълнуващи игри с неуморните BG Бъди Активен.

Като всяка Lidl Неделя в Музейко, днес билетите за детския научен център ще са на символичната цена от 2 лева за всички посетители. Lidl Неделя в Музейко е част от инициативата „Lidl за твоето дете“, която има за цел да допринесе за пълноценното и здравословно израстване на децата и да помогне на родителите в грижата им за тях. 

Добави коментар