Мадокс с китара за хиляди долари

130
Мадокс с китара за хиляди долари

Брад и Анджелина изключително доволни от музикалните му наклонности

Известно е, че богатите родители са склонни да харчат за децата си огромни суми пари и доказателство за това е щедрият подарък на семейство Бранджелина към сина им Мадокс.

Двамата актьори решили да се разделят със солидна сума пари в името на хобито на момчето. Само след няколко месеца уроци 12-годишният Мадокс вече се упражнява на китара за шест хиляди долара.

Наклонностите на момчето към музиката са зарадвали изключително неговите родители. Брад признал, че е особено горд от умението му да свири на китара.

Самият той винаги е искал да бъде рок звезда, а сега мечтата му започва да се превръща в реалност благодарение на сина му, посочва БГНЕС.Коментари

Коментар: 1
kitara

Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа,акустична и електрическа китара,както и по хармония,ел. теория на музиката,солфеж импровизация и композиция за начинаещи и напреднали във удобно за тях място и време.За контакти- 0884038938- Пламен Бояджиев plamen9745@yahoo.com , skype plamen9745.Уроците са само за София и струват 10 лева за 1 астрономически час.


  • 1

Добави коментар