Любимците на тийнейджърите

86
Любимците на тийнейджърите

Кого окъпаха в слуз?

Джъстин Бийбър и Тейлър Суифт са любимите звезди на тинейджърите. Младите дарования грабнаха ежегодните награди Кидс Чойс за най- популярните холивудски звезди сред децата.

В 25-ото издание на наградите водещ беше звездата на "Мъже в черно" Уил Смит. Феновете определиха 18-годишния Бийбър за любим певец, съобщи ТВ7.

Първата дама връчи приза за "голяма помощ" на кънтри звездата Тейлър Суифт. С тази награда се удостоява знаменитост, отдала време и енергия за благотворителни каузи. 22-годишната Суифт бе избрана заради дейността си против хулиганството и за подпомагане на жертвите на торнадо в южните щати.

А 19-годишната Селена Гомес бе избрана за любима певица за работата й с поп бандата The Scena, както и за любима телевизионна актриса в сериала "Магьосниците от Уейвърли Плейс".

В края на шоуто Уил Смит изненада отново Джъстин Бийбър, който беше избран от почитателите си и за знаменитост, която най-много биха желали да видят окъпана в слуз. Тогава зелената течност потече на поразия от скелето и от водните оръдия, насочени към сцената. В зелено беше оцветена дори първата дама Мишел Обама.Добави коментар