Летните езикови ваканции

129
Летните езикови ваканции

Атрактивното учене на език привлича децата

В последните години възможността да пътуваме извън границите на България се увеличиха. С приемането на страната в Европейския съюз вратите на Европа се отвориха за всеки, решил да опознава Стария континент.

Няма визи, няма ограничения, а има само неограничени възможности за реализация на младия човек. Едно от най-важните условия да можем без проблем да опознаем света е владеенето на чужд език, пише dariknews.bg.

В последните години все повече тийнейджъри сами осъзнават необходимостта от владеенето на чужди езици и това става много често в ранна детска възраст. За щастие, родителите също се съгласяват и дават всичко от себе си, за да осигурят най-добрите възможности за своите деца.

Лятото обикновено е времето, когато всички мислят за ваканция, за почивка, за плажове и за море. В същото време, лятото е най-добрата възможност за една невероятна езикова ваканция в чужбина. Такава ваканция, освен летни емоции, носи и особен заряд в себе си, като дава на участниците в нея самочувствие на модерни млади хора.

Летните езикови ваканции са за деца и младежи на възраст между 10 и 18 години. Обикновено предпочитанията на родителите, а и на самите деца, са към груповите езикови ваканции. Този тип ваканции позволяват на децата, които не са пътували, да преодолеят стреса по-лесно, а на родителите да се чувстват по-спокойни, тъй като групата се придружава от преподавател.

За Лято 2011 Консултантска къща за образование в чужбина Дарби предлага възможност за разнообразни и интересни групови ваканции, в интересни и екзотични дестинации - Англия, Шотландия, Ирландия,Малта, Сащ и Канада .

Груповите летни програми съчетават заниманията по език с богата културна, спортна и екскурзионна програма. През цялото време децата учат чуждия език, но формата на това обучение в много голяма степен е различно, забавно и неусетно.

Лятна езикова ваканция в Окфорд

Актуално предложение на Дарби за лятото е езикова ваканция в Оксфорд. Разположен в сърцето на Англия, Оксфорд е известен в целия свят. Колежите на един от най-добрите университети в света, красивите градини в тях, богатите библиотеки и множеството книжарници създават неповторимата атмосфера на този изключителен град.

Обучението обикновено се провежда сутрин. През първия учебен ден всички курсисти полагат тест за определяне на тяхното входящо ниво, според което се разпределят в съответна група с курсисти на тяхното ниво.

Благодарение на новите технологии и на ярките учебни материали, обучението е не само много полезно, но много различно, а много често и забавно . Групите са от не повече от 12 души, като са застъпени всички нива - от начинаещи до напреднали.

Лятна езикова ваканция в Единбург

Единбург, столицата на Шотландия, разкрива спиращи дъха гледки - море, хълмове и високи скали. Средновековният град се простира до Palace of Holyrood House.

В сърцето му е скътан Royal Mile с историческите сгради - Outlook Tower, земите на Gladstone's Land, Lady Stair's House и редица музеи. Второто лице на Единбург e Новият град - елегантни квартали в грегориански стил, построени специално за търговците в края на 18 век.

Лятна езикова ваканция в Дъблин

Освен с уискито и елфите, Ирландия се слави и като една от държавите в Европа с най-висок стандарт на живот. Дъблин е един от най-практичните и дружелюбни градове на Европа.

Безспорно, който го е посетил, не напуска без да е разгледал околностите на града - хълмовете, странните конични върхове на планината Уиклоу, изящната дъга на Дъблинския залив, древните мегалити в зелената долина Бойн, всички те включени от ЮНЕСКО в списъка с културното наследство.

Лятна езикова ваканция в Малта

Малта е известна със своя горещ климат, прекрасни плажове и нощен живот. В последните години обаче тя е много актуална и атрактивна дестинация за подготовка по английски език, защото цените са достъпни, а нивото на обучение е изключително високо.

Лятна езикова ваканция в САЩ и Канада

Страната на Мерилин Монро и Елвис Пресли, на Ниагарския водопад и Гранд Каньон, на Лас Вегас и Маями...това е Америка. Програмата съчетава две седмици обучение по английски език и една седмица екскурзии в най-забележителните градове на САЩ и Канада.

Предвидено е посещение на възхитителния Ниагарския водопад, на Торонто, Thousand Islands, Отава, Монреал и разбира се, Ню Йорк, както и многобройни полудневни екскурзии около Вашингтон.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 4
1zqjml'"(){}:/1zqjml;9

Коментар: 3

1zqjml'"(){}:/1zqjml;9

Коментар: 2
Коментар: 1

  • 1

Добави коментар