Куче нахапа жестоко 9-годишно дете

132
Куче нахапа жестоко 9-годишно дете

9-годишно дете е нападнато от куче в монтанското село Горно Церовене

9-годишно дете е нападнато от куче в монтанското село Горно Церовене, предава Нова телевизия. То е настанено в болница. Направена му е спешна операция на скалпа. По време на инцидента детето е било с по-малката си сестричка.

Детето се възстановява в болницата в Монтана. „Състоянието му е добро. На главата има 48 шева. Малката ми дъщеря, която е била с него, ми разказа, че докато се спускали с триколката си, кучето е излязло през вратата, те са го погалили леко.

То се е отдръпнало и те са тръгнали, за да се приберат. Тогава кучето е скочило на сина ми”, разказа бащата на пострадалото дете Георги Иванов. Собственикът на животното обясни, че досега то не е създавало проблеми. „Не е породисто. Не знам какво се е случило, защото бях на работа. Кучето не се отвързва - за една година се случи за втори път. Беше завързано със синджир. В суматохата убих кучето”, посочи още той.

Хората в селото се оплакват, че в населеното място има много бездомни кучета, както и домашни животни, които излизат извън дворовете на къщите.

Добави коментар