Котка спаси дете, попречи му да падне от балкона

411
Котка спаси дете, попречи му да падне от балкона

По-рано беше съобщено, че в Бразилия улична котка разсеяла разгневено куче и спасила живота на дете

Домашна котка спаси дете, като му попречи да се качи на парапета на балкона. Видеото от инцидента е публикувано в Twitter от служителя на Индийската горска служба Судха Рамен.

На кадрите се вижда малко дете, което стои на балкона и се опитва да се качи на парапета, хващайки се за него. До него има домашна котка, която нежно поставя лапата си върху ръката на детето, за да му попречи да изложи живота си на опасност, разказва вестник Стандарт.

Видеото има над 180 хиляди гледания и над 21 хиляди харесвания. Потребителите на социалните медии нарекоха котката ангел-хранител на детето. Много от тях разкритикуваха бащата на детето, който очевидно е заснел видеото. В края на записа се виждат краката на мъжа.

„В първите три или четири секунди котката гледа изпитателно бащата на детето и сякаш пита: защо не го спреш?“, пише в един от коментарите.

По-рано беше съобщено, че в Бразилия улична котка разсеяла разгневено куче и спасила живота на дете. Записът показва, че преследвайки я, кучето е забравило детето и е изтичало от другата страна на пътя.

Добави коментар