Колко струват дрехите от коледните снимки на принц Джордж?

188
Колко струват дрехите от коледните снимки на принц Джордж?

Престолонаследникът със серия от три портрета

Коледни снимки на принц Джордж, облечен в дрехи за 85 паунда, пуснаха от двореца Кенсингтън. Британският престолонаследник позира за серия от три официални портрета.

Снимките са заснети с принц Джорджq седнал на каменните стъпала в двореца Кенсингтън, където живее с родителите си, заемащи бившите апартаменти на принцеса Маргарет.

Той е сниман в края на ноември от неназован член на домакинството на херцога и херцогинята, най-вероятно испанската му бавачка Мария Тереза.

16-месечният малчуган е облечен с бяла риза и пуловер, които могат да бъдат намерени за 12 паунда.

Неговите малки сини гащета могат да се купят за 17 паунда. Обувките със стилна катарама са на разположение за 36 паунда.

Дрехи, подобни на тези на принца

Най-вероятно и този път магазините, които предлагат подобни продукти, ще се радват на нечуван интерес. Когато бебето Джордж се появи на снимка със син персонализиран с името му джъмпер, сайтът за бебешки стоки на дребно My1stYears.com продаде рекордно количество от тази дреха, струваща 25 паунда.

Последните официални снимки на принц Джордж бяха публикувани за първия му рожден ден на 22 юли тази година.

През следващата година малката кралска особа ще си има братче или сестричка. Херцогиня Катрин е бременна с второ дете, което се очаква да се роди през април.Добави коментар