Коледни книжки, заради които ще закопнеете да сте дете

852
Коледни книжки, заради които ще закопнеете да сте дете

Омагьосайте тази коледа с невероятни приказки и игри!

На пазара можете да откриете разнообразие от коледни книжки. Уви, да ги откриете на едно място в обичайната книжарница надали е възможно. Когато влезе в такъв магазин, буквално ви заливат стотици заглавия и можете лесно да бъдете възпрепятствани по пътя на откриването на книжката, която детето ви ще определи като "любима".

Миналата седмица попаднах на няколко книжки, които много ми допаднаха. Чрез тях децата могат да направят много коледни украшения, а най-хубавата част е, че няма нищо чупливо, нито пък прекалено скъпо, че да ви е яд, че децата не са подходили с нужното внимание.

Освен творчески занимания, коледните книжки предлагат и пъстрота и настроение. Само кориците им са способни да ви накарат да почувствате Коледата. А когато ги разлистите.... ето това е магия.

И така, вечер е, време е децата да заспят. Нощната лампа свети. Посягате към рафта с книгите и вадите коледна приказка...

На какво ухае зимата

издателство Дамян Яков

“На какво ухае зимата” е нов сборник на талантливата писателка Мая Дългъчева с три коледни стихотворения и две зимни приказки, разказани в рими и изящно илюстрирани от младата художничка Кристина Йовчева. Веселите и остроумни герои на Мая Дългъчева създават чуден свят на приключения и приятелство, на доброта и очаквани вълшебства и със сигурност ще се харесат много на малките читатели.

Вярвай в чудеса - коледни приказки

издателство Дамян Яков

Когато дъщеря ми беше малка, задаваше много въпроси. Различни въпроси. Но застудееше ли навън, наближиха ли празниците, започваше да пита кой е Дядо Коледа, къде живее, с кого, как така обикаля целия свят... И аз разказвах! За джуджета и еленчета, за елхи и вълшебни шейни, за деца и за възрастни с млади сърца...

Сега тя е голяма и въпросите са съвсем различни. Но има още много деца, които продължават да питат. За тях са моите приказки.

Открий! Оцвети! Безброй коледни игри и забавления

Издателство Фют

Тази невероятна книга предлага безброй занимания, които ще ви забавляват, докато чакате Дядо Коледа. С нея дните до вълшебната коледна нощ ще минат неусетно, а магията на Коледа ще бъде винаги край вас.

 "Намери всички подаръци и ги оцвети в червено. Открий джуджето, ударено от снежна топка." - това са само част от игрите, които ще откриете в книжката.

За да оцветите тази книжка препоръчваме да използвате моливи или пастели, за да избегнете цветовете да се отбележат на другата страница.

Изгубеното писмо до Дядо Коледа

„Изгубеното писмо до Дядо Коледа” е книжка с коледно и зимно настроение и с пъстри илюстрации, които ще погълнат малкия читател и ще го въведат в света на горските обитатели.

Главните герои са двама сърцати приятели – рицарят Зайко и добрият Мечо, които се впускат в истинско зимно приключение тъкмо в навечерието на коледния празник. Тяхната мисия е да открият Дядо Коледа, за да предадат едно случайно изгубено писмо. И макар да срещат препятствия по пътя си, няма да се откажат от своята цел. И когато всичко завършва добре, ще бъде достойно отпразнувано – с подаръци, веселба, песни и танци.

Да направим от хартия! Коледни украси

Издателство Фют

Комплектът ще ви помогне да създадете уют и коледна атмосфера в своя дом и в класната стая. Комплектът съдържа лесни инструкции стъпка по стъпка и 96 великолепно декорирани листа хартия, от които да направите сами оригинална и разнообразна коледна украса. Необходими са ви само ножици и безцветни лепенки.Добави коментар