Кои са признаците на съзряването?

1228
Кои са признаците на съзряването?

Сигнали, че си пораснал, са да харесваш да живееш в чиста къща, да си правиш сметките, да започнеш да правиш вноски за пенсия, да имаш деца, родителите вече да не взимат финансовите решения вместо теб

Плащането на сметките за дома, прането, гладенето, напускането на дома на родителите са сред признаците, че човек вече е възрастен, установи британско изследване, цитирано от в. "Индипендънт" и БТА.

Други сигнали, че си пораснал, са да харесваш да живееш в чиста къща, да си правиш сметките, да започнеш да правиш вноски за пенсия, да имаш деца, родителите вече да не взимат финансовите решения вместо теб.

Много показателно е също, когато предпочиташ да си останеш у дома, вместо да излезеш с приятели, да се вълнуваш от това, че си купуваш миялна, или да не избираш най-евтиното вино в магазина. Пубертетът е свършил и когато започнеш да поздравяваш хората с ръкостискане.

Застрахователната компания "Ендслей" анкетира 2000 души, за да установи признаците на съзряването. Организирането на финансите и справянето с домакинските задължения са сред определящите индикатори.

Гледането на новини и лягането преди 23 ч. също са признаците на съзряването. Купуването на дом, плащането на ипотека и застраховки, градинарството и рециклирането несъмнено показват, че пубертетът е свършил.


Коментари

Коментар: 1
ライブチャットのジュエルライブ


  • 1

Добави коментар