Kid's Fest днес

60
Kid's Fest днес

Всяко дете трябва да си подготви костюм с фантазия и минимален бюджет

За поредна година Националният дворец на културата (НДК) и Ню Бояна Филм Стюдиъс организират детското събитие Kid's Fest, част от ХХ "Салон на изкуствата", на 28 юни 2015 г. от 15:00 ч. Фестивалът ще събере общо 500 деца и ще им даде шанс да разкрият своята мечта за бъдещето, да споделят радостта от творчеството със стотиците нови приятели, да открият в себе си вълшебната сила на Херкулес.

Изкуство, шоу и забавление ще се слеят на едно магическо място - филмовите студиа "Бояна". Декорите и атмосферата на студиата са фантастичен свят, в който детските мечти за утрешния ден се срещат с римски легионери, гладиатори, извънземни и множество кино звезди.

Участниците ще поделят сцената с известни изпълнители като вокална група "Бон бон", Поли Генова, артисти от цирк Splash, "Космическите гласове на България" и др. Детската сцена предлага изява и на малките таланти: песни, танци, скечове, поезия.

Всяко дете трябва да си подготви костюм с фантазия и минимален бюджет, послание, банер, рисунка... Елате подготвени - как се виждате в бъдещето? Как трябва да изглежда светът утре?

Регистрация: Изпратете предварително бройка и възрастова група на децата, както и списък с изпълнителите на email: leithbg@gmail.com.

ПРОГРАМА
15:00 - Пристигане в "Ню Бояна" - посрещане от актьори - персонажите на филма "Херкулес", римски легионери и др.;
Разпределяне на посетителите в групи от 30-50 деца, водени от доброволци, записвания за Детската сцена;
Церемония по откриването - приветствие от кмета на София, обиколка на студиата;

Арт панаир Kid's Fest: забавления, работилници, танци, представления;
Детска сцена;
Малко кино за малки гости в специалното ВИП студио на NU Boyana;
Шоу с коне;
Безплатна прожекция на филма "Херкулес";
19:00 ч. Край.

Kid's Fest е ежегодно събитие, празненство за всички деца, форма на културен обмен между различни етноси и социални общности. Тук всяко дете намира вдъхновение! Пъстра комбинация от разнообразни работилници, забавления, образователни мероприятия, игри и забави провокира изявата на таланти.Добави коментар