"Карибски пирати" в Дисниленд

207
Карибски пирати в Дисниленд

Първата в историята премиера 3D на открито

Джони Деп и Пенелопе Крус присъстваха на първата в историята 3D премиера на открито на най-новия филм на "Карибски пирати" в Дисниленд. Новата серия носи името „В непознати води".

Фенове, облечени с пиратски костюми и дори самият Мики Маус, с пиратска шапка на главата, чакаха повече от 4 часа, за да се докоснат до блясъка на Джак Спароу.

По случай премиерата на последния филм на "Карибски пирати" Пенелопе Крус и Джони Деп поздравиха феновете и раздадоха автографи. Актьорите преминаха по специален черен килим, цветът на който беше нарочно избран, за да е в тон с пиратското знаме, посочва БНТ.

В калифорнийския тематичен парк атмосферата беше празнична в духа на култовата поредица, а специални гости бяха и Джефри Ръш, Иън МакШейн и Сам Клафлин.

Джак Спароу и неговата вярна банда от морски разбойници ще се впуснат в търсенето на извора на младостта за пръв път на 20-ти май, когато филмът излиза по екраните.

След това обаче зрителите могат да се готвят и за поредната порция страшни морски приключения. Вече е готов сценарият на петия филм от поредицата "Карибски пирати". Джони Деп е дал съгласието си да се снима и в него. Преди това обаче актьорът е поискал да си почине за известно време.Добави коментар