Какви са децата, родени в годината на коня

140
Какви са децата, родени в годината на коня

Скоро ще родите или родихте. Какво ще бъде детето ви?

На 31 януари 2014 година започна новата китайска година. Всяко едно дете, родено до края на годината на Коня, носи определени черти.

Характер

Тези деца са като истински жребчета, не седят на едно място и нищо не може да ги заинтригува за дълго време. Не е лесно да обуздаете толкова свободолюбив характер! Бебоците още с раждането си са изключително взискателни – ще настояват на своето до истерия, докато не получат каквото желаят.

Постарайте се да се овладеете и да не попадате в капана – да тичате на мига, за да изпълните всеки един каприз на детето. С натрупването на годините характерът на детето, родено в годината на Коня, ще стане по-отстъпчив и доброжелателен. На него са му присъщи също така отлично чувство за хумор и богато въображение.

Малките „кончета” обичат да общуват, предпочитат да се намират в центъра на вниманието и често са душата на компанията. Прибавете към всичко това и хиперактивността, присъща на децата, родени годината на Коня, и няма да се усъмните, че с такова дете у дома на никого не му е скучно. В същото време не ви препоръчваме да прилагате груби и резки методи на възпитаване. Те не подхождат за ранимата душа на детето ви.Възпитание

За децата, родени в годината на Коня, семейството означава много. Те държат на отношенията с близките хора и на тяхното мнение. Обкръжете детето си с внимание и любов, но не забравяйте да насочвате оптимално безкрайната му енергия в мирни дейности.
Основна задача за родителите на „кончета” е още от ранно детство да ги научат на качества като внимание, търпение и умение да се фокусират върху една задача.

Ако изпитвате трудности да овладеете независимия характер на детето, от помощ ще ви е спортът. Редовните тренировки дисциплинират, а упоритостта и усилията каляват волята за победа.

Всяко едно дете обича изкуството. Дори и на детето ви да му е скучно да се занимава с музика или живопис, той има талант! Единственото условие да го развие е да успеете да го мотивирате да продължи да се упражнява.

2014 - годината на дървения кон

Професия

Трудолюбие, независимост и целеустременст – това са качествата, които ще помогнат на детето ви за изграждането на успешна кариера. Родените в годината на Коня имат потенциал за развитие в политиката.

Те са родени лидери и са способни да водят хората след себе си. Именно това е причина да загърбите скучните и еднообразни професии, които сте намислили за детето. „Кончетата” не обичат рутината и монотонността. Те се стремят към постоянно личностно развитие и растеж.

Китайският език навлиза в родните училища

Здраве

Обикновено родените в годината на Коня се радват на добро здраве. Ако се грижат за него както подобава, могат да доживеят до дълбока старост. Освен това „конете” са силни по дух!

За да бъде здраво детето ви, опитайте се да го научите да сдържа емоциите си и да се научи да отстъпва, когато се налага. Съществува риск в бъдещето, когато започне работа, да се посвети изключително много на нея (поради работоспособността си) и да загърби здравословното си състояние.

Китайски език в детските градини

Възпитайте у детето си любов към спорта!Добави коментар