Как да летим с бебе в самолета

76
Как да летим с бебе в самолета

Много родители смятат, че когато се роди бебето, трябва да се сбогуват с пътуванията си

Много родители смятат, че когато се роди бебето, трябва да се сбогуват с пътуванията си. Но това не е така. Стига да имате възможност и желание може да водите децата навсякъде с вас.  Ето няколко съвета за това, как да оцелеете на първата ви семейна ваканция и полет със самолет.

Носете бебето

Въпреки че има много сгъваеми, леки колички на пазара, най-добре е да изберете надежден слинг. Това ще ви позволи да се движите по-бързо и сигурно.

Съобразете графика за сън на вашето бебе

Не може да не се съгласите, че най-добрият начин да оцелеете при дълъг полет е да го прекарате в сън. Ето защо е най-добре да резервирате полет, който да е в съответствие с обичайния график на дрямката на бебето.

Без излишен багаж

С малко бебе на ръце нямате нужда от нищо излишно, сложете в багажа само най – необходимите неща, а вещи като кърпички и памперси може да купите от мястото, на което отивате.

Носете резервни дрехи, одеяло

Ако искате да сте чисти през целия полет, носете резервни дрехи както за вас, така и за вашето бебе. Последното нещо, което искате да направите, е да се чудите дали не мирише около вас на повърнатата храна.

Подгответе се за излитане и кацане

Един от най-неприятните неща при полет е налягането в ушите. Няма как да предполагате, дали за бебето това няма да е проблем, затова се заредете с биберон и бутилка. Смученето ще помогне за облекчаване на част от това налягане в ухото.

 Добави коментар