Как 12-годишно дете се превърна в най-красивото момче в света

1759
Как 12-годишно дете се превърна в най-красивото момче в света

В много отношения Уилям Франклин-Милър е като всяко друго 12-годишно момче: той ходи на училище, играе ръгби и се размотава с приятелите си

В много отношения Уилям Франклин-Милър е като всяко друго 12-годишно момче: той ходи на училище, играе ръгби и се размотава с приятелите си.

Има обаче една сериозна разлика между него и всяко друго момче по света - Уил има 152 000 последователи в Instagram.

Ученикът от Мелбърн за една нощ се превръща в сензация в социалните мрежи, след като момиче от Япония публикува негова снимка в Twitter, съобщава Daily Mail.

Тя получава хиляди ретуитове и скоро привлича огромен брой последователи на профила му както в Twitter, така и в Instagram.

"Получавах по около 100 последователи на всеки три секунди. Мислех, че са фалшиви, бяха толкова много“, казва момчето пред британската медия.

Шанън Франклин-Милър, майката на Уил, е притеснена дали профилът му не е хакнат. Едва когато хората започват да коментират, че са видели негова снимка в Twitter, става ясно какво се е случило.

"Хората казваха:" Ти си наистина известен в Япония, известен си и в Китай ", обяснява Уилям. А това е истински шанс за него и кариерата му на модел и актьор.

12-годишният младеж е открит от агент преди пет години и оттогава работи по няколко кампании. Съвсем наскоро той се появява в телевизионното шоу Jack Irish, като по-млада версия на едноименния герой Гай Пиърс. Освен това участва в коледна кампания на Harrod's.

След като нашумява в социалните медии, той се появява в три различни азиатски телевизионни предавания, прави интервюта по Skype и е тема на многобройни публикации.

И въпреки че феновете му го молят да посети и техните страни, засега момчето се фокусира върху училището и актьорската си кариера, като напоследък се явява на прослушвания за редица американски игрални филми.

Снимки: instagramДобави коментар