Изрязват „сексуална сцена“ от “Играта на играчките”

1282
Изрязват „сексуална сцена“ от “Играта на играчките”

В оригиналната версия на анимационната история „Играта на играчките-2“ има сцена, в която фермерът Смрадливия Пит флиртува със сестрите кукли Барби

Филмовото студио „Дисни“ изряза сцена, уличена като сексуално посегателство от анимацията „Играта на играчките-2“. За това информира изданието „Хъфпост“, цитирано от БГНЕС.

В оригиналната версия на анимационната история „Играта на играчките-2“ има сцена, в която фермерът Смрадливия Пит флиртува със сестрите кукли Барби. Героят уверява красавиците, че ще им помогне да се изкачат по кариерната стълбичка. Разговорът им е прекъснат от шериф Уди.

„Вече се снимаме? Добре, момичета! Хубаво беше да разговарям с вас. По всяко време, когато имате нужда от актьорските ми съвети, аз ще се радвам да разговарям с вас”, казва смрадливият Пит, след което с недоволна гримаса извежда куклите от „съблекалнята“.

През есента на 2017 г. в Холивуд назря скандал, когато няколко известни актриси – Анджелина Джоли, Кара Делевин, Гуинет Палтроу, Сандра Бълок – обвиниха продуцента Харви Уайнстийн в сексуален тормоз. Той не призна вината си, а делото срещу него продължава.

Добави коментар