Изборът на децата

107
Изборът на децата

Победителите на наградите на телевизия Никлодеон

24-тата церемония по връчването на наградите "Изборът на децата" на телевизия Никлодеон се състоя вчера в Университета на Южна Калифорния.

Джони Деп е любимият актьор на мъниците с ролята си на Шапкаря в "Алиса в страната на чудесата". Любимата актриса пък е Майли Сайръс с изпълнението й в "Последната песен".

Трофеят за любим филм отнесе "Карате кид", а най-харесваната анимация от децата е "Аз, проклетникът". Любимата анимация на всички времена пък е "Спондж Боб Квадратни гащи".

Отличени бяха и любимите гласове на актьори, озвучили анимации - в тази категория спечели Еди Мърфи в "Шрек завинаги".

Любимата телевизионна актриса на мъниците е Селена Гомес за ролята й в "Магьосниците от Уейвърли плейс". Дилън Спраус е любим телевизионен актьор с изпълнението си в The Suite Life on Deck.

Black Eyed Peas, Кейти Пери и Джъстин Бийбър отнесоха наградите за любима група, певица и певец. Наградата за песен отново отиде при Бийбър с неговата "Baby".

Любимият спортист на децата е Шакил О'Нийл, а спортистка - Линдзи Вон. Джъстин Тимбърлейк взе специалната награда за подкрепата му на хората в неравностойно положение "Голяма помощ".

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 4
Коментар: 3
Коментар: 2
1zqjjs'"(){}:/1zqjjs;9

Коментар: 1

1zqjjs'"(){}:/1zqjjs;9


  • 1

Добави коментар